Elismerések és publikációk

Cégismertető

Vállalkozásunk 2014 júniusában alakult meg, viszont a vállalkozás elindításának előkészítését már több mint egy évvel előtte elkezdtük. Fő termékünk a Juhász Tamás által kifejlesztett bio növénytápszer. A termék piacra vezetésének ötletével 2013-ban elnyertük az év legígéretesebb fiatal vállalkozója címet az Életpálya Alapítvány által rendezett ValóraVáltók versenyen. A növénytápszerrel kapcsolatban számos helyen tartunk előadást (Kutatók Éjszakája - Károly Róbert Főiskola, A föld napja - IV. tudományfesztivál). 

Publikációk

  • MezőHír-2022. Április- EGY TERMÉSZETES BIONÖVÉNYTÁPSZER HATÁSA PAPRIKAHAJTATÁSBAN In: Németh Tamás növényorvos-biológus; 74-77. o. Link itt.
  • Acta Carolus Robertus - 2. évf. 2. sz. (2012.) SZERVES NÖVÉNYKONDICIONÁLÓ HATÁSA A TALAJRA ÉS A NÖVÉNYRE In: Juhász Tamás, Dr. Fodor László PhD; 59-67. o.
  • Zöld innovációk a Károly Róbert Főiskolán konferenciakiadvány (2013) SZERVES NÖVÉNYKONDICIONÁLÓ TESZTELÉSE PAPRIKÁBAN In: Juhász Tamás, Dr. Fodor László PhD; 45-50. o.

  • Zöldenergia, helyi gazdaság és klímaváltozás konferenciakiadvány (2014) TERMÉSHOZAMNÖVELŐ SZERVES NÖVÉNYKONDICIONÁLÓ FOLYADÉK HATÁSA A PARADICSOMRA STRESSZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT In: Juhász Tamás, Juhász József, Dr. Fodor László PhD; 85-93. o.


Magyar Innovációs Nagydíj 2016

2016 évben megvalósult, elismerésben részesített, 20 sikeres innováció ismertetése között megjelent termékünk. Komoly elismerés a szakmától, főleg annak tekintetében hogy nem rég jelent meg a termékünk a piacon. 

Díjnyertes munkatársak

MAGYAR AGRÁR- ÉS ÉLETTUDOMÁNYI EGYETEM Károly Róbert Campusában állandó kiállítás keretén belül megtekinthető Juhász Tamás munkássága.

Munkatársunk 2016.03.18-án kitüntetést vehetett át Gyöngyös Város Képviselő testületétől, amit a környezettudomány, a fenntartható fejlődés, a biogazdálkodás kutatása és népszerűsítése iránt kaptak.

Kutatás és fejlesztés

A jelenlegi és fejlesztés alatt álló új termékeinkkel kapcsolatban folyamatosan kísérleteket és fejlesztéseket hajtunk végre annak érdekében, hogy a piacra a jelenlegi termékünknél is hatékonyabb új és innovatívabb termékeket hozzunk létre. 

Gyors és megbízható

A mi elsődleges célunk az Ön elégedettsége. Használja ki a szakértelmünket és tudásunkat a piacon. Ezen felül, a magasan képzett szakembereink gondoskodnak arról, hogy a leggyorsabban és a leghatékonyabban megoldják az Ön elképzeléseit.

Célunk, hogy folyamatosan javítsuk és fejlesszük termékeinket és szolgáltatásainkat. Minden ügyfél értékes partnerünk, hisz lehetőséget adnak termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére.

Hogy az ügyfelünkké válhasson vegye fel velünk a kapcsolatot .
AlgilBio Kft., 3200 Gyöngyös, Vasöntő utca 2., +36-70-385-7070
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!