Hírek

A termék gyártás során sem adunk hozzá semmilyen vegyszert, természetellenes anyagot. Így a végtermék teljes mértékben természetes, azaz Bio. A termék megkapta az ökológiai minősítést is, bátran és nyugodtan alkalmazható bio-gazdaságokban is. Ráadásul a termék jellegének köszönhetően, akár nagyobb távolságokra is szállítható.

Ha azon gondolkozik, hogy ezt az egyedül álló szert biztos nehéz kezelni, tárolni. PEDIG NEM! A szer folyékony halmazállapotú PH semlegesnek mondható, így túladagolni sem lehet, nem okoz kárt az ültetvényben, ha nagyobb dózist juttatunk ki. Egyszerűen kijuttatható akár kézi vagy gépi permetezővel. Ráadásul 0 nap a munkaegészségügyi várakozási idő, van még másik ehhez hasonló szer, mert nem hiszem.

1 liter AlgilBio akár 170 tő paprika kezelésére is elegendő! Könnyen hígítható (ajánlott hígítási arány: 20%-50%)

Nem utolsó sorban gazdaságos is!! 1 liter 650 Ft.

Még mindig nem győztük meg! Tekintse meg kísérleti eredményeinket. 

Sikeres előadást tartottunk a "Fiatal Vállalkozók Hete 2016"-on Gyöngyösön, ahol a termékünket és elért eredményeinket mutattuk be a vállalkozni vágyó fiatalok előtt.

A termékünkel és az invazív fajokkal kapcsolatban előadást tartottunk az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Campusában. Ezek mellet különálló stand keretén belül bemutattuk termékünket a környezettudatosság szemléletében.

AlgilBio Kft., 3200 Gyöngyös, Vasöntő utca 2., +36-70-385-7070
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!