Mechanikai növényvédelem

Kocér (kerti szerszám tisztító)
Kocér (kerti szerszám tisztító)

Csiga elleni mechanikai növényvédelem

Mint ahogy ön is tudja a meztelen csigák elleni védekezés egyik módja a mechanikai védelem. Ennek egyik formája a lemezből készült 20-25 cm magas fémakadály, amin keresztül a csigák nem tudnak bejutni a kertbe. Viszont ez igen költséges megoldás a termelők számára. A beszerzéstől a szállításig igen sok költség keletkezik (1 m 4-5 ezer Ft-ba is kerülhet). Futó kacsával, illetve sör csapdával való megfelelő védekezés mellé nélkülözhetetlenen mechanikai védekezés.

Kocér

Kerti szerszám tisztító eszköz. Anyaga 2 mm-es rozsdamentes acéllemez. Könnyen felakasztható bármire (nadrágra, szíjra, drótra, ágra, szegre stb.). Ha kerti munka közben elveszítjük, akkor könnyen megtalálhatjuk, mivel fényes. 10 év múlva is ugyanolyan állapotú lesz, mivel anyaga rozsdamentes kemény fém. A piacon csak drága kovácsolt vas kocérok találhatóak.

Felhasználása

A telepítéshez a következő szerszámokra, valamint a kereskedelmi forgalomban könnyen beszerezhető facsavarra, gyors-kötözőre, spárgára, buborék fóliára, esetleg használt vagy új fóliára van szükségünk. 

Továbbá szükséges a mi termékünk, ami 1,5 mm-es rozsdamentes lemezből készült 2 cm széles és 15 cm magas lyukasztott és ívesre meghajlított fém. Összeállítása a következő módon történik. Kerítésre, földbe vert karóra vagy oszlopra, illetve magas ágyás szélére csavarozva helyezzük el. Első lépésként a fóliát tűzőgéppel rögzítjük (buborék fólia esetén buborékkal kifele). Második lépésként a rozsdamentes tartószerkezetet felcsavarozzuk vagy felszegeljük. Harmadik lépésként minél feszesebben ráhatjuk fóliát és az előre kialakított lyukon keresztül gyors kötözővel vagy madzaggal felrögzítjük. Ezáltal létrehoztunk egy fólia alagutat, amin a csigák nem tudnak keresztül menni. Ajánlott felszerelési távolság 1 m, de ez természetesen változhat. 

Magas ágyásra felszerelt változat
Magas ágyásra felszerelt változat
Karóra felszerelt változat. Itt a fólia alsó részét földbe kell ásni.
Karóra felszerelt változat. Itt a fólia alsó részét földbe kell ásni.

Egyedi árajánlatért keressen minket. 

  • AlgilBio növénytápszer
  • AlgilBio növénytápszer + kocér
  • AlgilBio növénytápszer + csiga elleni mechanikai növényvédelem
  • AlgilBio növénytápszer + kocér  + csiga elleni mechanikai növényvédelem

Áraink

Kocér:

Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza.

400 Ft/db

Csiga elleni mechanikai növényvédelem: 

Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza.

500 Ft/db

Áraink a postaköltséget nem tartalmazza, viszont Gyöngyösön belül személyes átvételre van lehetőség.

Fizetési lehetőség banki átutalással, készpénzzel, illetve postai utánvétellel.

Megrendelését e-mailen keresztül vesszük fel, ahol kérünk egy nevet, címet, illetve egy telefonszámot, hogy a részleteket egyeztetni tudjuk. Kérjük tüntesse fel a fizetési módot, valamint az átvétel módját. Banki átutalás esetén a pénzbeérkezése után adjuk postára a terméket. Beérkezett megrendelésére 24 órán belül válaszolunk.

Megrendelését az algilbio@gmail.com e-mail címen tudja leadni.

AlgilBio Kft., 3200 Gyöngyös, Vasöntő utca 2., +36-70-385-7070
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!