Referenciák

Felhasználói visszajelzések

Az egyik felhasználónk a paprika mellett elkezdte használni orchideára. A növénytápszerünk hatására folyamatosan virágzik. A következő képeken is jól látszik hogy a kifejlett virágok mellett már hozza az új virágokat a kezelt orchidea. 

A növénytápszerünk a vetőmag hibás csilipaprikát is helyre hozta. A felhasználónk által készített képeken a satnyább paprikák mögötti pár sor is ugyanúgy néztek ki a kezelés előtt. A kezelés után viszont a paprika növények helyre jöttek és megfelelően kezdtek fejlődni.

Az egyik felhasználónk paprikára vásárolt tőlünk bio növénytápszer, viszont kipróbálta salátán és az alábbi eredmény kapta. Felül a kisebb salátán az eddig használt más növénytápszerrel kezelt eredmény van. Az alsó óriási salátán pedig plusz kiegészítő kezelésként használta a mi termékünket. 

Felhasználóink által készített képeken is jól látszódik, hogy a növénytápszerünk hatására jóval több virág képződik, bokrosabbak lesznek a növények. Továbbá a növény több termést képes létrehozni és megtartani, úgy hogy a termés tömege ráadásul nagyobb lett. 

A fenti két videón a tápszerünk hatására létrejött szárazságtűrés látható. A növény levelei a nagy melegben összehúzódnak, viszont a növénytápszerezés után elég gyorsan regenerálódik. 

A videó elején (április 9-én) az látható hogy a fa pusztulni kezdet. Egyik ága teljesen elhalt. Június 9.-én pedig már azt láthatjátok hogy pusztuló fa helyre jött a növénykondicionálónknak köszönhetően, valamint új hajtások jelentek meg a pusztuló ágon.

AlgilBio Kft., 3200 Gyöngyös, Vasöntő utca 2., +36-70-385-7070
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!