Rólunk

Cégismertető

Vállalkozásunk 2014 júniusában alakult meg, viszont a vállalkozás elindításának előkészítését már több mint egy évvel előtte elkezdtük. Fő termékünk a Juhász Tamás által kifejlesztett bio növénytápszer. A termék piacra vezetésének ötletével 2013-ban elnyertük az év legígéretesebb fiatal vállalkozója címet az Életpálya Alapítvány által rendezett ValóraVáltók versenyen. A növénytápszerrel kapcsolatban számos helyen tartunk előadást (Kutatók Éjszakája - Károly Róbert Főiskola, A föld napja - IV. tudományfesztivál). Portrénkat pedig megtalálják a Tijöttök Műszaki - és természettudományos életpályát népszerűsítő programban.

Kutatás és fejlesztés

A jelenlegi és fejlesztés alatt álló új termékeinkkel kapcsolatban folyamatosan kísérleteket és fejlesztéseket hajtunk végre annak érdekében, hogy a piacra a jelenlegi termékünknél is hatékonyabb új és innovatívabb termékeket vezessünk be a piacra. 

Díjnyertes munkatárs

Munkatársunk 2016.03.18-án kitüntetést vehetett át Gyöngyös Város Képviselő testületétől, amit a környezettudomány, a fenntartható fejlődés, a biogazdálkodás kutatása és népszerűsítése iránt kaptak.

Kutatóinkról:

http://www.tijottok.hu/index.php/portrek/52--juhasz-tamas

Magyar Innovációs Nagydíj 2016

2016 évben megvalósult, elismerésben részesített, 20 sikeres innováció ismertetése között megjelent termékünk. Komoly elismerés a szakmától, főleg annak tekintetében hogy nem rég jelent meg a termékünk a piacon. 

Gyors és megbízható

A mi elsődleges célunk az Ön elégedettsége. Használja ki a szakértelmünket és tudásunkat a piacon. Ezen felül, a magasan képzett szakembereink gondoskodnak arról, hogy a leggyorsabban és a leghatékonyabban megoldják az Ön elképzeléseit.

Célunk, hogy folyamatosan javítsuk és fejlesszük termékeinket és szolgáltatásainkat. Minden ügyfél értékes partnerünk, hisz lehetőséget adnak termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére.

Hogy az ügyfelünkké válhasson vegye fel velünk a kapcsolatot .

Szakértő csapat

Juhász Tamás

Ügyvezető, termékfejlesztő 

Új típusú termékek és szolgáltatások fejlesztése.